Almere Natuur

Dé blog over de Almeerse natuur

Lezingen

Een reactie plaatsen

Ik heb ruime ervaring met het geven van lezingen. Ook lezingen op maat zijn mogelijk. Met de meeste lezingen kan een avond worden gevuld, maar ze zijn dus ook in te korten (bijvoorbeeld voor een lezingendag).
 
Een greep uit de mogelijkheden
 

Roofvogels in Flevoland: Flevoland geldt al lange tijd als het roofvogelwalhalla in Nederland. Maar is dat nog steeds zo? Hoe ontwikkelen de roofvogelpopulaties wat zijn de kansen voor de toekomst?

Vogeltrek: Waarom trekken vogels, hoe vinden ze hun weg? Een boeiende avond over vogeltrekonderzoek.

 Knobbelzwanen in de stad: icoon van stadse natuur


Vogelen in de Kaukasus. Een boeiende lezing over roofvogeltrek aan de Zwarte Zee, het ringen van moerasvogels, vogelen in het hooggebergte en de steppen van Georgië.

Finse Vogels. De Finse uilen spreken iedereen tot de verbeelding. Maar er is nog ze veel meer! Over blauwstaarten, drieteenspechten en terekruiters.

Atlantis, eilandecologie optima forma. Over Tenerife, Azoren en Fuerteventura; over soortvorming en plagen; over pimpelmezen en Himalaya gemberlelie.

Per lezing (avondprogramma) wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd exclusief reiskosten. De opbrengst komt ten goede aan het betreffende project. Mocht u interesse hebben dan kunt u via onderstaand formulier een lezing aanvragen.
 
 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s